Familjefotograf Kalmar_Fotograf Mikaela
familj31
Familjefotograf Kalmar_Fotograf Mikaela


FAMILJEFOTOGRAF KALMAR


Familjefotografering - en fotografering där kärleken och kaoset omfamnas.

Att fota familjer är verkligen en passion för mig, det var så jag började min resa som fotograf. Att få fånga ögonblick och skapa minnen åt familjer känns i hjärtat.


Fotograferingen sker utomhus på en vacker plats eller hemma hos er, i allt vardagskaos, ni bestämmer själva.


Om ni väljer att fotograferas utomhus har jag många olika platser som är fina under olika årstider, fråga mig så kommer jag med förslag. Jag har ingen studio, så väljer ni en fotografering inomhus är det hemma hos er fotograferingen sker, och hur vackert är inte det?! Att få dokumentera er i ert hem, där livet liksom pågår varje dag, det är fantastiskt. Tänk att kunna se tillbaka på bilderna om kanske 20 år, när barnen är stora och tystnaden ligger stilla. Tänk att då kunna minnas allt kaos som pågick varje dag, alla kläder som samlades vid tvättmaskinen, leksaker i varje vrå och pärlor som fastnade under fötterna. Du kommer att se på bilderna och minnas allt detta, med ett leende på läpparna.


Oavsett om ni vill fotograferas utomhus eller inomhus tar fotograferingen cirka 1 h. Om ni bokar en fotografering utomhus under sommarhalvåret sker fotograferingen senare på kvällen, när solen står lite lägre på himlen. Det är absolut värt att ha barnen uppe lite längre denna dag, för att fånga det bästa ljuset. Under vinterhalvåret går solen ner tidigare, och då sker även fotograferingen tidigare. Vill man boka en fotografering inomhus under vintern bör fotograferingen ske mitt på dagen, när solen är som skarpast.FÖREVIGA BILDER PÅ DET BÄSTA DU HAR


Under en fotografering strävar jag efter att fånga de starka banden som genomsyrar er familj. Jag försöker fånga er i stunden, precis som ni är, för att på så vis ge er en tidlös skildring av er familjs unika berättelse. En fotografering ska vara avslappnad och trivsam och jag fångar er i era mest naturliga ögonblick, där äkta känslor, leenden och skratt lyser igenom bilderna.


Så omfamna kaoset som lätt kan uppstå med barn, var i det och känn det. Lek, busa och kramas tillsammans, mycket och länge. Var nära och håll om barnen, viska roliga saker i deras öron. Om ni vågar slappna av och ge efter så fixar jag resten och ni kommer inte att ångra denna familjefotograferingen en sekund.

PRISLISTA FAMILJEFOTOGRAFERING 2024


När ni har bestämt er för att boka en fotografering fyller ni i bokningsformuläret. Jag skickar då en faktura på bokningen, en bokningsbekräftelse. Bokningskostnaden är 1500 kr. 

Efter fotograferingen bestämmer ni sedan vilket bildpaket ni vill köpa, small, medium eller large. Fakturan för bildpaketet får ni alltså efter fotograferingen. Betalningen sker därav i två steg.

SMALL

I paketet "small" ingår 10 högupplösta, redigerade bilder som ni får levererade digitalt via en länk. Bilderna väljer ni ut i ett webbgalleri som jag skickar till er cirka 30 dagar efter fotograferingen. 2500 kr

MEDIUM

I paketet "medium" ingår 15 högupplösta, redigerade bilder som ni får levererade digitalt via en länk. Bilderna väljer ni ut i ett webbgalleri som jag skickar till er cirka 30 dagar efter fotograferingen.3500 kr

LARGE

Har ni svårt att bestämma er? Då är det bara att gå all in! I paketet "large" ingår alla bilder från fotograferingen, Cirka 50 stycken. Bilderna levereras högupplösta, redigerade via en länk cirka 30 dagar efter fotograferingen. 4500 kr