Brollopsfotograf Kalmar_Fotograf Mikaela5
220702HelenaPP-22
Brollopsfotograf Kalmar_Fotograf Mikaela7


BRÖLLOPSFOTOGRAF KALMAR


När två blir en

Bröllopsfotografering - en fotografering där kärleken och glädjen blir fokus i alla bilder jag tar under er speciella dag. Som bröllopsfotograf är mitt främsta mål att fånga de mest genuina och kärleksfulla ögonblicken på er stora dag. Varje bröllop är en unik berättelse och jag finns där för att föreviga alla era känslor denna sprudlande dag av kärlek. Jag lägger mitt fokus på berättande, så att ni kan uppleva denna dag i all oändlighet, hur ofta ni vill. Jag fotar gråtande föräldrar, barn med spring i benen, intima kyssar och alla viktiga detaljer som syr ihop just er speciella story.


Jag är inte mycket för uppställda, perfekta bilder, utan vill istället komma åt alla känslor som er dag bjuder på. Håret behöver inte ligga perfekt, utan känslan, det är den som räknas. Det ska vara äkta, på riktigt. När ni ser tillbaka på era bröllopsbilder vill jag att det är känslan ni minns, då har jag lyckats med mitt jobb.


Jag har ett gäng olika paket att välja på, såklart. Somliga vill att jag hänger på hela dagen, medan andra föredrar att ha med mig lite färre timmar. Ni bestämmer. 


I alla mina bröllopspaket ingår det en parfotografering (värde 4000 kr)

Oavsett bröllopspaket ingår det en parfotografering/provfotografering, call it what you want! Fotograferingen sker oftast några veckor innan bröllopet (inom Kalmar). Varför då? Jo, för att det är så fantastiskt underbart att få träffa er innan bröllopet, snacka lite, och för er del, att få stå framför kameran innan er stora dag.


Jag väljer en plats för fotograferingen, och lita på mig, jag vet vad jag gör. Vi ses sedan där, pratar ihop oss kring er dag och testar på hur det känns att stå framför kameran. Ett urval på 5 bilder levereras till er ungefär 3 veckor efter fotograferingstillfället. 


PAKET OCH PRISER BRÖLLOP 2025


PLATINA

12 timmar

Vill ni att jag hänger med hela dagen, från förberedelser till fest? Då är det här paketet för er.

Jag dokumenterar er kärlek och förevigar allt som händer under dagen, som ni själva ibland inte ens hinner uppfatta.

Ni bokar mig för 12 sammanhängande timmar.


32.000 kr


"A perfect wedding is the one where two people in love get married, the rest is just details and stories".DIAMANT

10 timmar

Vill ni att jag hänger med från de tidiga förberedelserna på morgonen eller till de sena timmarna under festen? Jag älskar att dokumentera förberedelser och alla förväntningar som riktigt går att ta på. Men det är minst lika härligt att få hänga med er under festligheterna senare på kvällen, och kanske att vi hinner springa iväg från festen för lite bilder i solnedgången? Kan inte bli mer magiskt än så. Ni bokar mig för 10 sammanhängande timmar.


29.000 kr


"Your version of your wedding will be perfect".

GULD

8 timmar

Känns 8 timmar som your cup of tea? Let´s go! Lägg upp timmarna efter vad som känns viktigast för er att få med på bild.


25.000 kr


"Prioritize the parts of the wedding day that mean something to you, not your aunt. This is your day, they had theirs".

SILVER

6 timmar

Jag är med er en halvdag och förevigar det för er allra viktigaste stunderna under denna dag fylld av kärlek. Förberedelser, vigsel, brudskål, mingel, bröllopsporträtt eller fest, ni bestämmer själva när ni vill ha mig på plats. Ni bokar mig för 6 sammanhängande timmar.


20.000 kr


"Everything probably won´t go perfect, but it makes the story interesting. Just keep celebrating love"!

BRÖLLOPSPORTRÄTT

1 timme

OBS: Ingår ej en parfotografering i detta paket.

Paket för er som endast vill smita iväg för att plåta med mig 1 timme någongång under er dag. Om ni gifter er under sommarhalvåret rekommenderar jag er att lägga denna fotografering sent på kvällen, gärna under "gyllene timmen", innan solen går ner. Då blir bilderna magiska.


9.000 kr