Bröllopsfotograf

Kalmar

När två blir en


Är det dags att säga ja till varandra, när två blir en? Grattis! Detta är en av de största dagarna i ert liv och jag finns där och dokumenterar allt ni inte hinner med att se själva. Kärlek, skratt och tårar, alla känslor på en gång, let´s go! Jag har lite olika paket att välja emellan, beroende på hur långt tid ni vill att jag är med och fotar.

Priser bröllopsfotografering


Bröllop Small

3 h – 8000 kr

Jag är med och fotar i 3 timmar, kostnad 8000 kr.Ni väljer själva hur vi vill fördela tiden, om ni vill ha med mig på förberedelser och vigsel eller vigsel och mingel. Tiden måste dock vara sammanhängande.


Ni får alla bilder digitalt via ett galleri för nedladdning och får välja ut 10 bilder som jag redigerar i färg och svartvitt. Jag lägger ner mycket tid på att bildbehandla och redigera era valda bilder, allt för att framhäva bilderna och känslan. Vill ni ha fler bilder redigerade än de 10 som ingår i priset, kostar det 200 kr/bild.

Bröllop Medium

5 h – 12 000 kr

Jag är med och fotar i 5 timmar, kostnad 12 000 kr. Ni väljer själva hur vi vill fördela tiden, om ni vill ha med mig på förberedelser och vigsel eller vigsel och mingel. Tiden måste dock vara sammanhängande. Vi ses innan vigseln för en konsultation, då vi får chans att ses och provta lite bilder, inom 2 mil från Kalmar.


Ni får alla bilder digitalt via ett galleri för nedladdning och får välja ut 15 bilder som jag redigerar i färg och svartvitt. Jag lägger ner mycket tid på att bildbehandla och redigera era valda bilder, allt för att framhäva bilderna och känslan. Vill ni ha fler bilder redigerade än de 15 som ingår i priset, kostar det 200 kr/bild.

Bröllop Large

8 h – 18 000 kr

Jag är med och fotar i 8 timmar, kostnad
18 000 kr. Ni får disponera tiden fritt under dagen eller kvällen, men tiden ska vara sammanhängande. Ni kanske vill ha med mig på alla era förberedelser inför vigseln, vigseln och under en del av festen? Upplägget och hur ni vill disponera mig lyfter vi under en konsultation, då vi får chans att ses och provta lite bilder, inom 2 mil från Kalmar.

Ni får alla bilder digitalt via ett galleri för nedladdning och får välja ut 20 bilder som jag redigerar i färg och svartvitt. Jag lägger ner mycket tid på att bildbehandla och redigera era valda bilder, allt för att framhäva bilderna och känslan. Vill ni ha fler bilder redigerade än de 20 som ingår i priset, kostar det 200 kr/bild.